برای بررسی معایب اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت باید به چندین موردتوجه کرد. فعالیت اقتصادی باید سهم قابلتوجهی در اقتصاد، فرهنگ، و علوم کشور موردنظر داشته باشد. در این صورت پیشنهاد کسبوکار تائید میشود. و برای شروع کار، اجازه اقامت داده میشود. بعضی از کشورها نیاز به ارائه یک طرح کسبوکار دارند که توسط مقامات کار و مهاجرت موردبررسی قرار میگیرد. آنها تعیین میکنند که آیا این طرح نیازهای اقتصادی کشور را برآورده میکند. اساساً، طرح شما باید نشان دهد که سرمایهگذاری و خدمات شما موردنیاز کشور مقصد است.
یکی دیگر از معایب اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت این است که به مقدار مشخصی پول برای تأمین بودجه نیاز است. برای مثال، برای راهاندازی کسبوکار در انگلستان، حداقل 200،000 پوند نیاز دارید تا زمانی که به سود برسید. این مبلغ در کشوری مثل نیوزلندحداقل 100000 دلار نیوزلند است.
بعضی از کشورها مشخصاً بیان میکنند که شرکت باید چه تعداد شغل ایجاد کند. درحالیکه سایر کشورها به این مسئله توجهی ندارند. بهعنوانمثال، در انگلستان شرکت شما باید دو کار جدید تماموقت برای شهروندان انگلیسی فراهم کند.
شانس شما برای اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت چقدر است؟
با افزایش گستره اتحادیه اروپا، دریافت مجوز اقامت از طریق ثبت شرکت برای شهروندان کشورهای غیراروپایی دشوار شده است. این امر تا حدی به این خاطر است که اتحادیه اروپا میبایست با همه شهروندان کشورهای عضو یکسان برخورد کند. برای مثال یک کارآفرین یونانی که کسبوکاری را در فرانسه آغاز میکند، مثل یک شهروند فرانسوی حق حمایت از خدمات، آموزش، و وام را دارد. درنتیجه، تقاضای کارآفرینان خارج از اروپا کمتر موردتوجه قرار میگیرد. اگرچه شرایط کلی کسبوکار برای کارآفرینان کشورهای غیراروپایی، دوستانه نیست.
در حال حاضر، کشورهایی مانند اسلواکی، لیتوانی و غیره مجوز اقامت از طریق ثبت شرکت را ارائه میدهند. این کشورها ازنظر رفاه اقتصادی شرایط مناسبی ندارند. وقت سفارت کشورهایی مثل اسلواکی برای ایرانیان بسیار طولانی است. فرایند دریافت اقامت از این طریق بسیار پیچیده و زمانبر است.
برای اطلاع از بهترین روش اخذ اقامت به این لینک مراجعه کنید.